Deltag i webinaret og få svaret Tirsdag den 27. juni kl. 9-10

Hvad betyder krise og inflation for det bæredygtige forbrug?

Marketsquare Shopper Insights 2023

De sidste mange måneder har vi oplevet den ene krise afløse den anden, og inflationen føles nu som en nærmest permanent tilstand. Men hvad betyder det for forbrugernes adfærd? Ændres vores vaner og måder at handle ind på? Og hvilke konsekvenser har det for kundernes fokus på bæredygtighed?

 

En hel del, hvis man ellers skal tro på de indsigter, der er i den nyeste udgave af Marketsquare Shopper Insights studiet. Analysen afslører, at stort set alle danske forbrugere føler sig berørt af krisen. Konkret betyder det ændrede indkøbsvaner ift. hvor vi handler ind, hvad vi handler ind, hvilke varer vi putter i indkøbskurven og hvilke varer vi køber mindre af.

Webinar med fokus på den bæredygtige forbruger

På kort tid har det medført store ændringer i forbrugernes adfærd. Og analysen slår en tyk streg under, at den bæredygtige forbruger er kommet for at blive. Disse indsigter er fundamentet i den næste udgave af vores Marketsquare brief – bureauets webinarplatform hvor du på en time bliver grundig indført i en aktuel problemstilling. Denne gang zoomer vi så ind på krisens betydning for genbrug og second hand.

Bureauets CEO og Partner Jens Thrane- Møller tegner et billede af den nyeste forbrugeradfærd. Han giver et bud på de vigtigste drivere indenfor genbrug og second hand i et retail perspektiv – og præsenterer en lang række konkrete eksempler på brands og virksomheder som står klar med værditilbud og produkter, der imødekommer de nye strømninger.

Vi glæder os til at se jer tirsdag den 27. juni