marketsquare

Services

Et visuelt distinkt brand er et distinkt brand. Design er derfor en afgørende faktor og et reelt differentieringsparameter i markedet, så selvfølgelig er disciplinen en grundsten hos os.

Design

Fra udvikling til forankring

Et kommunikerende design og en tydelig visuel identitet er én af brandets stærke markører og kan være et afgørende differentieringsparameter på markedspladsen. Derfor er disciplinen brand design en grundsten hos Marketsquare. Godt brand design tager afsæt i brandets unikke egenskaber og tager højde for alle kontaktpunkter, både on- og off-line.

 

Bureauet har hele 3 gange vundet internationale priser for Brand and Communication design for vidt forskellige kunder.

 

Corporate visual identity, logodesign, packaging design, web og mobile design, instore design, beklædning og interne præsentationsmaterialer er dagligdag for vores team af designere, art directors og grafikere. De har stor erfaring med design for både danske og internationale brands og own-brands, bl.a. inden for dagligvarer, byggematerialer, shipping, legetøj, fødevarer og personlig pleje.

 

Marketsquare hjælper med den interne og eksterne forankring gennem designguides, kommunikations-manualer og taktiske manualer, så brand-designet forankres i alle led, også hos de virksomheder, der har egen grafisk afdeling.

Suzanne Remillard

Client Service Director

Vil du høre mere om, hvordan vi arbejder med design?

Vores andre services:

indsigt

Indsigt & strategi

Bag enhver effektiv kampagne ligger konkrete indsigter og en klar strategi. Vi arbejder med en lang række værktøjer, der beriger os i forhold til at forstå markedet, vores kunders forretning og deres kunders adfærd.

Læs mere
dna

Koncepter & kampagner

Et brand skal kunne ses, høres, mærkes og opleves. Vi udvikler koncepter og kampagner, der både kan styrke relationen mellem brand og kunde og aktivere uanset hvilken kanal, der er behov for at udkomme i.

Læs mere
iPad

Digitale løsninger

Hver dag bygger vi digitale løsninger, drifter sociale medier, eksekverer content og forankrer brandet i hele den digitale kunderejse.

Læs mere

Produktion

At omsætte strategier og koncepter til kampagne-produktion er en del af vores DNA. Vi har bl.a. egen filmafdeling, egne content creators og tegnestue, og vi ved, hvordan man tilrettelægger effektive og smidige processer.

Læs mere
This site is registered on wpml.org as a development site.