Bygget på indsigt,
drevet af kreativitet.

Marketsquare

Kort om os

Marketsquare er stiftet i 1993 og i dag ejet af Jens Thrane-Møller, Camilla Flindt Hjælmhof og David Asmussen samt bestyrelsesformand Steen Halbye.

Vi rådgiver og løser opgaver for fysiske retailere, e-commerce pure players, mærkevareproducenter, servicevirksomheder og interesseorganisationer. Inden for både BTC og BTB.

Enhver løsning tager udgangspunkt i forståelsen for vores kunders forretning og deres kunders adfærd. Vores samarbejdsrelationer er baseret på gensidig respekt, tillid og sparring. Lange kunderelationer er et varemærke hos os.

Vi tror på, at et brand skal kunne ses, høres, mærkes og opleves. Og uanset om der er tale om at bygge kendskab eller at skabe kortsigtet salg, så kan enhver handling styrke relationen mellem kunde og brand. Eller det stik modsatte.

Skal vi tale sammen?

Services

Full Service

Indsigt & strategi

Det ligger i vores DNA at forstå vores kunders forretning og rådgive brands om brugen af deres DNA. Bag enhver af vores løsninger ligger konkrete indsigter og en klar strategi. Vi arbejder med en lang række værktøjer, der beriger os i forhold til at forstå markedet, vores kunders forretning og deres kunders adfærd.

Vi leverer analyser og strategisk arbejde til bl.a. detailhandelskæder, BtC brands, BtB virksomheder, servicevirksomheder, shoppingcentre og interesseorganisationer.

Koncepter & kampagner

Et brand skal både kunne ses, høres, mærkes og opleves. Vi udvikler koncepter og kampagner, der både kan styrke relationen mellem brand og kunde og aktivere uanset hvilken kanal, der er behov for at udkomme i.

Vores løsninger står altid på to ben. Det langsigtede og det brandbyggende, og det kortsigtede og resultatskabende. Og altid med en kobling mellem det, brandet siger, og det brandet gør.

Digital & Social

Samspillet mellem platformene er vigtigere end nogensinde, og vores løsninger er optimeret til de enkelte kanaler. Fra strategi, indsigt og idé, IA/UX og digitalt design over teknisk udvikling og implementering til afrapportering og optimering.

Vi sikrer, at Social altid er forankret i brandets samlede kommunikationsindsats. Vi leverer bl.a. content strategi og planer, paid strategi, community management og løbende monitorering.

Design

Et kommunikerende design og en tydelig visuel identitet er én af brandets stærke markører. Godt brand design tager afsæt i brandets unikke egenskaber og tager højde for alle kontaktpunkter, både on- og off-line.

Vi leverer logodesign, corporate visual identity programmer, packaging design, instore design, beklædning og interne præsentationskits. Vi hjælper med den interne og eksterne forankring gennem designguides, kommunikationsmanualer og taktiske manualer, så brand-designet forankres i alle led, også hos de virksomheder, der har egen grafisk afdeling.

Production

Vi producerer content til bl.a. Social, magasiner og tilbudsaviser. Vi har tekstforfattere, der skriver alt fra reportager, interviews og portrætter til produkttekster. Vores Art Directors producerer fra grunden til f.eks. livsstil-, og modeserier. I vores filmafdeling varetager vi hele værdikæden fra manus, casting og forhandling af rettigheder til location scouting, line up, optagelse, klip og færdiggørelse.

Ved at samle kompetencerne in-house sikrer vi integration på tværs af samtlige mediers eksekveringer, og samtidig kan vi optimere processerne i forhold til behov, økonomi og hastighed.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.