Kunde

Self Promotion

Opgave

Rekrutteringskampagne

Mockupsquare

At rekruttere de bedste kreative profiler i reklamebranchen er ikke nogen nem opgave. De er travle, eftertragtede og bider ikke på traditionelle stillingsopslag. Som et kreativt bureau, måtte vi finde på en måde hvor vi kunne være sikre på at fange de kreatives opmærksomhed.

Der er et problem, der dukker op igen og igen for danske kreative. Det er virkelig svært at finde mockups af gode placeringer i Danmark. 

 

Danske kreative oplæg og portfolier er ofte fyldt med billboard-mockups fra Times Square. Derfor skabte vi en digital platform, hvor man kan finde alle de photoshop-mockups, som danske kreative har gået og drømt om. Gratis og tilgængeligt for alle. 

 

Men når de kreative downloader et mockup og åbner filen i photoshop, bliver de mødt af en rekrutteringskampagne. Og afsenderen skifter fra Mockupsquare til Marketsquare. En digital trojansk hest, der gør en photoshop-fil til en gratis medieplads.

Med mere end 5000 individuelle besøgende og 6000 downloads, tyder alt på at vi ramte stort set hele målgruppen inden for en måned. Uden at bruge en krone i mediebudget. 

 

Kampagnen gik i luften 1. januar 2023 og den første ansøgning landede i indbakken inden for en time. Siden da har vi haft 16 kaffemøder med potentielle nye kolleger. Og ansat tre nye kreative. 

 

Men platformen er stadig åben – og det vores indbakke også!

 

Find platformen på Mockupsquare.dk

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.